Oavsett storlek på event är vikten av bra leverantörer ovärderlig. Jag har arbetat med Hyrtältet under många år. Rikard med personal hittar alltid de lösningar som passar mina kunders förutsättningar bäst, från den lilla aktiviteten för ett 30-tal besökare till de största på upp till 15 000. Egenskaper som jag anser kännetecknar Hyrtältet är ödmjukhet, snabbhet, flexibilitet och trygghet. De är tillmötesgående och löser alltid sena justeringar från kund på ett trevligt sätt.

Dessa egenskaper gör Hyrtältet till en riktig favorit bland mina leverantörer som jag kan lita på i alla lägen. Jag kan starkt rekommendera Hyrtältet. 

Anna Wikestedt Fällmar, Wikestedt Event

Efter många år i catering- och eventbranschen uppskattar jag trygga leverantörer som jobbar långsiktigt, Hyrtältet är en sådan.

Cajsa Johansson Ägare till Cajsas Kök Uppsala

Jag har under många år jobbat med Hyrtältet som leverantör i stort som smått. Jag har bara goda erfarenheter av det. Gänget kommer alltid med bra idéer på lösning av mina önskemål, alltid med hög precision, och levererar alltid med stor servicekänsla.

Detta gör att jag som kund alltid kan känna mig trygg med Hyrtältet som leverantör. Att de sedan även är trevliga killar att jobba med, det är en skön bonus!

Eddy Slättenhäll Affärsutvecklingschef Aros Congress Center Västerås

Vi har jobbat med Hyrtältet med stort som smått i flera år och upplever att de håller konkurrenskraftiga priser, hög servicenivå och har snabb återkoppling vid varje tillfälle. Det är en trygghet att få lika bra service oavsett om man bygger ett stort tältområde för 1 000 personer eller kompletterar ett evenemang med ett par ståbord. Stort tack för ett väldigt bra samarbete! Fredrik Lundqvist Sales Manager Springconf