Om oss | Hyrtältet
0
Tillagd i förfrågan.
Vilka vi är

Vi är Hyrtältet

Läs om vår historia
I detta hus från 1894 har vi vårt huvudkontor och butik.

Historian i korthet

35 år av bröllop, fester och evengemang.

Vi är ett familjeföretag som startades 1987 av Lars Dibell. Nu är vi en av Sveriges ledande uthyrare av tält och evenemangsutrustning. Idag drivs företaget av Henrik Segersten, Marcus Dibell och Rikard Hellblom. Vi har alla varit aktiva i företaget nästan sedan starten för 35 år sedan.

Allt för festen!

Enligt mottot ”Allt för festen” är ofta Hyrtältet den enda leverantör ni behöver. Vi har ett stort utbud av tält, möbler, porslin och mycket mer. Våra samlingstält är godkända och besiktade av RISE, Research Institutes of Sweden, vi har säkra och kvalitetsgodkända tält av hög klass. Vi har vårt huvudkontor på Hovdesta Gård utanför Enköping och utlämningsställen i Uppsala och Täby.

Hyrtältets TES:

Trygghet, Energi & Stolthet

Hyrtältets TES, Trygghet, Energi & Stolthet är något som vi vill ska genomsyra hela vår verksamhet. Det ska kännas tryggt att hyra från oss. Kunden ska kunna känna en trygghet i att vi levererar en bra produkt som vi är stolta över att kunna erbjuda. En positiv energi både mellan oss och er samt även inom företaget är viktigt för allas trivsel.