Hyrtältet – mer än 30 år med bröllop, fester och festivaler!

Vi är ett familjeföretag med stora resurser. Företaget startades 1987 av Lars Dibell, nu är vi en av Sveriges ledande uthyrare av tält och evenemangsutrustning. Idag drivs företaget av oss tre: Henrik Segersten, Marcus Dibell och Rikard Hellblom. Vi har alla varit aktiva i företaget nästan sedan starten för över 30 år sedan.

Från de stora idrottsarrangemangen och festivalerna till de små privata trädgårdsfesterna. Med våra dryga 30 år i branschen är vi med andra ord en trygg leverantör till mängder av olika typer av arrangemang. Vi vill genom vår personliga service ge ert arrangemang den speciella stämning ni önskar. Det kan vara i ett av alla våra flexibla och eleganta tält eller i någon annan lokal där vi tillsammans skapar en unik mötesplats.

Vi anstränger oss hela tiden för att utvecklas och vi bidrar gärna med vår erfarenhet och kunskap om events. Enligt mottot ”Allt för festen” är ofta Hyrtältet den enda leverantör ni behöver. Hos oss hyr ni så mycket mer än tält, t ex bord, stolar, scen, ljud anläggning och porslin. Vi har vårt huvudkontor på Hovdesta Gård i Enköping och utlämningsställen i Uppsala och Täby.

Våra samlingstält är godkända av RISE, Research Institutes of Sweden, detta medför att vi alltid har säkra och kvalitetsgodkända tält av hög klass.

Hyrtältets TES: Trygghet, Energi & Stolthet. Detta är något som skall genomsyra verksamheten, och vi hoppas att det märks.

HUVUDKONTOR ENKÖPING

Tillinge Hovdesta 13
0171-278 80

FILIAL UPPSALA

Fyrisvallsgatan 26
018-20 50 00

VÄSTERÅS

Se Enköpingsadress tills vidare.
021-18 55 60

UTLÄMNINGSSTÄLLE STOCKHOLM

Hantverkarvägen 8, Täby
08-66 777 88

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.Godkända av RISE