0

Tillagd i förfrågan.
Hyrtältet

Hyr ett studenttält

Efter många år i skolan är studenten en högtid mycket väl värd att firas. De allra flesta önskar att hålla sin mottagning eller studentfirande utomhus där alla nära, kära och kanske till och med hela klassen ska få plats. Men trots att juni och försommaren förhoppningsvis bjuder på sol och värme, är risken för regn ändå stor. Då passar det perfekt att hyra studenttält för att alla säkert ska få plats utan att behöva sitta utomhus i kyla och regn.

Pynta ditt studenttält

Genom att pynta studenttältet blir tältet mer ombonat och trevligt att umgås i. Förhoppningsvis fortsätter festen hela kvällen, och när mörkret faller har vi exempelvis ljusslingor och lampor att pynta studenttältet med. Vi erbjuder dessutom bland annat dukar, golv och färdiga festpaket, och självklart kan du också pynta ditt studenttält med egna detaljer och pynt.

Se våra partytält

Hyra studenttält med tillbehör?

Det är mycket att tänka på när man planerar ett studentfirande. Du behöver inte själva studenttältet utan gästerna behöver såklart också bord, stolar, tallrikar, glas och bestick som räcker till alla. När du väljer att hyra ett studenttält av oss kan du självklart även hyra alla tillbehör som behövs, och till exempel välja den uppsättning glas som du gillar bäst. Vi har även bland annat värme, kylar och ljudteknik – allt du behöver för en lyckad studentfest. När vi kommer ut till dig för att sätta upp ditt tält så hjälper vi såklart även till med att sätta upp alla bord, stolar och de tillbehör du har valt.

Hur stort tält behöver jag till en studentfest?

Det kan vara svårt att veta hur stort tält som behövs till ditt studentfirande. Vill du att alla gäster ska kunna få plats samtidigt, vill du också ha plats för en buffé eller dansgolv, eller vill du hellre hyra flera mindre tält? Här kan du se alla våra olika tält och hitta det som passar era planer bäst. Vi hjälper dig gärna om du har frågor om storlek, tillgängliga tillbehör eller annat när du vill hyra studenttält av oss på Hyrtältet!

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss