0

Tillagd i förfrågan.

Sommarminnen

Vilken sommar det blev!

Efter 2 år av pandemi och inställda evenemang smällde det till och blev en sommar som slog alla rekord i antal bröllopsfester, festivaler, mässor och mycket mer. Längre ner i nyhetsbrevet visar vi lite bilder från några av sommarens evenemang.

Nu är den klar! Vår sprillans nya hemsida ligger äntligen uppe.🎉🥂

Det är med stor glädje vi nu lanserar vår nya hemsida som vi är mycket nöjda med. Den är gjord av Said Bear AB där en av ägarna även har jobbat hos Hyrtältet några somrar. En av nyheterna är Tältbyggaren som beskrivs lite mer längre ner. Titta gärna in och se vad du tycker.

Tältbyggaren

Den största nyheten på vår nya hemsida är tältbyggaren där du själv kan bygga upp ditt tält som du vill ha det. Välj ett av våra evenemangstält och gå ner till tältbyggaren så kan du se hur det kommer se ut i olika storlekar och med olika val av placering av fönster och transparenta tak samt välja olika golvalternativ.

Vintertält

Du vet väl att vi har tält med isolerade väggar och fasta fönster för vinterevenemang. Med värmefläktar som blåser in varmluft får du en varm lokal att ha tältfesten i även på kalla vinterdagar.

Sommarens byggen

Här följer lite bilder på tältevenemang från sommaren 2022

Bröllopsfest

Megafest Tält Midi

Tältfest Mässa

Bandyfinal

Fyll i din mejladress nedan för att prenumenera på vårt nyhetsbrev!