0

Tillagd i förfrågan.

Trygghet, Energi och Stolthet

och massor av tacksamhet

Nu tycker vi oss se en ljusning i horisonten. Då efterfrågan av evenemangsutrustning har varit nära på noll under 2020 så har vi en tuff tid bakom oss. Nu börjar vi dock kunna se mera positivt på framtiden och är oerhört glada och stolta över att ha klarat oss igenom detta.

Vi är mycket tacksamma över vår personal som kämpat på under året. Vänner och bekanta som försett oss med diverse jobb med allt från traktorreparationer, sågning av brädor, grundrivningar, montering av glasrutor och mycket mer för att få viss täckning av arbetstid. Leverantörer som har gått med på omförhandlingar och till och med avstått från att fakturera. Banken som skjutit på amorteringar och stått beredda att stötta. Statliga stöd för permitteringar och fasta kostnader, (även om de nu tycks fått lite grus i sitt maskineri). Connect som bistått med experthjälp.

Vi är även stolta över hur vi genom åren byggt upp detta företag stabilt nog att klara denna tuffa period. Hyrtältets TES: Trygghet, Energi och Stolthet är det vi arbetar efter vilket vi hoppas att ni som kunder känner. Nu planerar vi för att under sommaren få börja bygga upp festliga mötesplatser igen, vilket är det vi gillar allra mest.


Sommarbröllop

Det är inget som är så roligt som att få bygga upp en festlokal med tält, möbler, belysning mm till ett bröllop. Kolla in på vår hemsida och få inspiration till bröllopsfesten och kontakta oss så hjälper vi er att skapa den perfekta inramningen.

Trädgårdsfest

Med panoramaväggar på några eller alla sidor av tältet ökar känslan av att sitta ute i trädgården.

Om oss

Våra lokaler

I detta hus byggt 1894 i Hovdesta utanför Enköping av två av delägarnas farfars farfar har vi vårt huvudkontor sedan 30år tillbaka. Kontoret är på andra våningen närmast med butiken under. I resten av huset förvaras mindre tält, stoppade stolar, linne, mattor och diverse andra mindre artiklar.

Fyll i din mejladress nedan för att prenumenera på vårt nyhetsbrev!