0

Tillagd i förfrågan.

Hyra Partytält Gävle

hyra partytält gävle

Hyra Partytält Gävle

Planerar du ett evenemang i Gävle och behöver ett partytält? Hyrtältet har ett brett utbud av tält för alla typer av tillställningar. Vi erbjuder allt från eleganta festtält och charmiga paviljonger till stora partytält som kan hantera både små och stora event. Våra tält är perfekta för allt från intima trädgårdsfester till storslagna bröllop och företagsevenemang. Dessutom erbjuder vi möjligheten att hyra möbler och porslin i samband med tältuthyrningen, vilket gör det enkelt för dig att skapa en komplett och minnesvärd upplevelse för dina gäster.

Välj Hyrtältet för en stressfri och professionell lösning som säkerställer att ditt evenemang blir precis så fantastiskt som du tänkt dig. Se våra olika typer av tält nedan:

Hyra bord och stolar Gävle

För att göra ditt event ännu smidigare kan du hyra bord och stolar från oss i Gävle. Vi erbjuder ett brett urval av möbler som passar alla typer av evenemang, från små, intima sammankomster till stora, storslagna fester och företagsevent. Våra möbler kombinerar stil och funktionalitet, och du kan välja mellan både enklare och mer exklusiva alternativ för att matcha ditt evenemangs tema och atmosfär.

Med Hyrtältet kan du vara säker på att du får högkvalitativa möbler som hjälper dig att skapa en oförglömlig upplevelse för dina gäster. Se vårt sortiment av tillbehör nedan:

OBS! Priserna för hyra av porslin och linne gäller endast i samband med hyra av tält och möbler! Annars tillkommer en serviceavgift.

Fyll i din mejladress nedan för att prenumenera på vårt nyhetsbrev!